O našoj trgovini.

Sve dobre ideje su na jednom mjestu – u knjižari UPI2M BOOKS.

Knjižara UPI2M BOOKS  mjesto gdje možete pronaći veliki izbor naslova iz područja arhitekture, graditeljstva, dizajna i vizualnih umjetnosti. U njoj vas čeka tematski i sadržajno raznolik izbor domaćih i stranih knjiga i časopisa. Osim toga, naše prodajno osoblje stoji vam na raspolaganju i za sve individualne narudžbe. Ugodna atmosfera uz pomno odabrana izdanja i više je nego dovoljan razlog da nas posjetite.

U knjižari dobrih ideja oduševiti će vas i poklon asortiman – neobičan dizajn predmeta iz svakodnevne upotrebe udovoljava različitim željama, potrebama i ukusima te već na prvi pogled osvajaju svojom funkcionalnošću i originalnošću.

Jedinstveni kutak namijenjen arhitektima, građevinarima i dizajnerima u kojem različite  tvrtke predstavljaju svoje proizvode i usluge. Catalogue corner nalazi se u sklopu knjižare i predstavlja zanimljiv i koristan dodatak našoj knjižarskoj ponudi. Radi se o posebnoj konstrukciji unutar koje više od 40 izlagača pozicionira svoje linije proizvoda. Katalozi su namijenjeni prelistavanju, ali ovisno o vlastitim potrebama posjetitelji mogu uzeti besplatne primjerke kako bi se mogli obratiti izravno prodajnim predstavnicima pojedine tvrtke.
Catalogue corner izvrsno je mjesto za izlaganje različitih vrsta promo materijala i predstavlja najbolji način da naši posjetitelji upoznaju  proizvode i usluge na tržištu.